Controle en gemak met de Inschrijfmodule

Niet alleen voor je bedrijfsvoering, ook voor gasten is de inschrijfmodule een uitkomst! Via mobiel kunnen zij zichzelf of de
kinderen met een paar kliks inschrijven voor een activiteit.En moet er betaald worden voor een activiteit, dan koppel je jouw eigen payment-provider aan onze module.

inschrijfmodule inschrijfmodule inschrijfmodule inschrijfmodule
Mijn Omgeving inschrijving

Koppeling reserveringssysteem

Een speciale API-koppeling zorgt ervoor dat de inschrijfmodule van Leisurehub direct gekoppeld wordt met het eigen reserveringssysteem*. Zo kun je controleren of een gast daadwerkelijk op het park verblijft. De Inschrijfmodule kan ook gekoppeld worden met activiteiten uit het animatieprogramma.

* Reeds bestaande koppelingen met Stratech, Booking Experts, Tommy, Maxxton en Recranet.

inschrijfmodule

Gastgegevens

Jij bepaalt zelf welke gegevens een gast moet invullen bij een inschrijving. Ook kun je extra velden toevoegen zoals namen of leeftijden. De gegevens zijn ook weer te exporteren en je kunt rapportages draaien van de historie en no-shows.
De gasten ontvangen na inschrijving een mail met een QR-code die terug te vinden is in hun Mijn Omgeving. Door het scannen van de QR-code heeft de gast toegang tot de activiteit. Wil de gast iets wijzigen of de activiteit annuleren, dan kan dat ook in hun eigen Mijn Omgeving.

Betaalde activiteiten
Activiteiten waarvoor betaald moet worden, koppelen we met je eigen payment-provider. De betalingen komen dan rechtstreeks bij jou binnen. Bij afmelding kan het bedrag via Leisurehub ook weer automatisch teruggestort worden. Ook is het mogelijk om extra verkoopproducten toe te voegen aan de activiteit. Bij een bingo bijvoorbeeld een bingokaart of drankje.

Hoe werkt het?

De inschrijfmodule van Leisurehub is 24 uur per dag te raadplegen. In deze module kun je per activiteit aanvinken hoeveel gasten zich in kunnen schrijven en wanneer de inschrijving start en eindigt. Vervolgens is het makkelijk om deze activiteiten in te zien en te beheren. Uiteraard is de privacy van de gasten altijd gewaarborgd. Persoonlijke gegevens worden na dertig dagen verwijderd, de statistieken in het dashboard blijven wel altijd beschikbaar. Op deze manier behoud je het overzicht over succesvolle activiteiten. 

Inschrijfmodule per jaar

€ 450,-

Duitse taal (eenmalig voor alle modules) 

€ 150,-

E-mail service inschrijvingen

€ 100,-

Betalingen en QR-codes

GRATIS

Korting 2e module              

25%

Vraag een offerte of een demo aan

Dit krijg je:

  • Dashboard met nuttige statistieken
  • Koppeling met je eigen reserveringssysteem
  • Betaalmethodes eenvoudig toe te voegen
  • Voor jouw buitenlandse gasten ook de mogelijkheid tot vertaling in Duits, Frans en Engels
  • Up-to-date inschrijvingen
  • Hosting via externe servers
  • De privacy van gegevens wordt altijd gewaarborgd
  • 24/7 hulp bij storingen

 

 

Bekijk hier alle tarieven van Leisurehub   

Meer klanten die onze modules gebruiken