over leisurehub

Over Leisurehub

Leisurehub is in het leven geroepen om jou werk uit handen te nemen en tijd te besparen. Allereerst worden gasten door de Mijn Omgeving voorzien van alle informatie die ze nodig hebben tijdens hun verblijf. Hieraan zijn 2 extra modules te koppelen; de bestelmodule zodat gasten bestellingen in de horeca kunnen plaatsen en betalen en een klachtenmodule.
De Inschrijfmodule is er om tal van activiteiten op je park op 1 centrale plek te registeren en reguleren. Met de Programmeermodule maak je zelf animatieprogramma's naar eigen wens, waarbij je gebruik kunt maken van de kennis en ervaring van ons team Programma Ontwikkeling.
Tot slot biedt de Verhuurmodule direct inzicht in de verhuur van producten en diensten. De modules zijn flexibel en naar de wensen van je eigen bedrijf aan te passen. Dat scheelt veel tijd en levert vooral veel gemak op.
 

Neem vrijblijvend contact met ons op

Bekijk hier de tarieven van Leisurehub
 

bleeder - programmeren

Onze service

De drie modules van Leisurehub zijn met veel zorgvuldigheid gemaakt en hebben hun meerwaarde inmiddels bewezen. Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat er iets gebeurt, dat er onduidelijkheid is of een storing. In die gevallen zijn wij 24/7 te bereiken. Ook bij vragen over Leishurehub kun je altijd bij ons terecht. Doordat we gebruik maken van externe servers is de storingsgevoeligheid erg laag. De privacy voor de gasten is eveneens gewaarborgd. Gegevens worden, zoals wettelijk is bepaald, 30 dagen bewaard en daarna vernietigd. Dat heeft geen invloed op het dashboard; de statistieken blijven altijd zichtbaar.

logo

Goede Sfeer Groep

Leisurehub maakt deel uit van de Goede Sfeer Groep. Deze bestaat verder uit: 


Dankzij de bundeling van onze krachten in de Goede Sfeer Groep kunnen wij een compleet pakket bieden aan animatie van hoog niveau, evenementen met enthousiaste begeleiding, professionele opleidingen en een unieke module voor het programmeren, inschrijven en verhuren. Alles is te combineren, maar natuurlijk is het ook mogelijk om één van onze diensten af te nemen, net waar wij jou mee kunnen helpen!

Goede sfeer laat zich organiseren!
 

Ontdek de Goede Sfeer Groep hier