Wij delen onze kennis, jij maakt je eigen programma!

Al jarenlang werken we bij de Animatie Compagnie aan vernieuwende, originele activiteiten voor iedere doelgroep.
Van die kennis kun jij via de database in Leisurehub eenvoudig gebruik maken. Je beschikt over eigen inloggegevens en zo kun je zelf een gevarieerd programma samenstellen. Alle soorten en maten programma's zijn in Leisurehub terug te vinden, er is voor ieder wat wils! Dankzij de eenvoudige opzet en werkwijze, kost het je weinig tijd om zo'n programma te maken. 

crea
Creativiteit
sport
Sport
spel
Spel
Tochten
Tochten
kindertijd en minidisco
Kindertijd en Minidisco
show
Show en Amusement
eten en koken
Eten en Koken
inhuur
Inhuur
crea
Creativiteit 2
sport
Sport 2
spel
Spel 2
Tochten
Tochten 2
programmeermodule -medewerker pagina

Praktisch werken voor iedereen

Aan alle activiteiten wordt de benodigde informatie toegevoegd. Je medewerkers van het animatieteam kunnen hier via een eigen inlog ook bij, zodat zij zich goed kunnen voorbereiden. Bij elke activiteit zit een compleet draaiboek en een materialenlijst, wat handig is voor eventuele boodschappen. 

Werkschema's 
Het animatieprogramma is gebaseerd op de 36-urige werkweek van het animatieteam. Een goede taak- en urenverdeling binnen je team is hier belangrijk. In Leisurehub kun je daarom gratis gebruik maken van de mogelijkheid om werkschema's te maken. Deze kun je dan delen met het animatieteam. 
Hiermee ben je ervan verzekerd dat de urenregistraties van de medewerkers kloppen en bij controle heb je snel en makkelijk de juiste documenten bij de hand. 

Medewerker pagina 
Het animatieteam heeft ook de mogelijkheid om de planning in te zien, zodat ze zich goed kunnen voorbereiden. Bij elke activiteit zit een compleet draaiboek en een materialenlijst, wat handig is voor eventuele boodschappen. Ook kunnen zij een activiteit evalueren, waarbij je ook aan het eind van het seizoen terug kunt zien welke het populairst zijn geweest. 
Met eventuele extra rechten kan de medewerker ook een programma of activiteit aanpassen of plannen. 

Hoe werkt het?

Met Leisurehub krijg je met een eigen inlogaccount toegang tot de digitale programmeermodule. Hier zijn alle activiteiten, draaiboeken en lay-outs te vinden. Een compleet animatieprogramma, inclusief printklare PDF voor posters en flyers. Zodra het programma klaar is, verschijnt deze dankzij een API-koppeling direct op je website. Ook kunnen we betaalmethodes per activiteit toevoegen, bijvoorbeeld voor bedrijfseigen activiteiten. Snel en gemakkelijk.
Naast het programma kun je via deze module een werkschema voor de animatiemedewerkers maken met bijbehorende urenregistraties.

Programmeermodule per jaar

€ 875,-

Duitse taal (eenmalig voor alle modules)          

€ 150,-

Eigen lay-out toevoegen (max. 8 per jaar)

€ 150,-

XML koppeling t.b.v. online weergave

GRATIS

Korting bij inhuur animatieteam via de Animatie Compagnie

25%

Korting 2e module

25%

Vraag een offerte of een demo aan

Dit krijg je:

  • Eigen dashboard met activiteiten, werkschema's en statistieken
  • Up-to-date programmering die real-time aanpassingen doorvoert
  • Koppeling met meerdere programma's en systemen 
  • Voor jouw buitenlandse gasten ook de mogelijkheid tot vertaling in Duits, Frans en Engels  
  • Speciale pagina voor de medewerkers 
  • Mogelijkheid om betaalmethodes toe te voegen 
  • Hosting via externe servers 
  • De privacy van gegevens wordt altijd gewaarborgd
  • 24/7 hulp bij storingen
 

Bekijk hier alle tarieven van Leisurehub  

Programma op je eigen website:

De uitstraling van een animatieprogramma wordt steeds belangrijker, ook online. Onze programmeermodule kan worden gekoppeld met elke eigen website en de Mijn Omgeving. Mocht je iets wijzigen in het programma, dan is een activiteit via Leisurehub eenvoudig te vervangen. Gasten zien online altijd het meest actuele animatieprogramma. 

Meer klanten die onze modules gebruiken