Alle verhuur onder één dak

Of gasten nu een fiets willen huren of met het gezin een bordspel willen spelen uit de spelotheek: alle verhuur komt via Leisurehub onder één dak terecht. Zo wordt het verhuurbeheer eenvoudiger en komen gasten niet voor verrassingen te staan. De beschikbaarheid is altijd actueel. Er wordt namelijk door een API-koppeling op de eigen website de meest actuele beschikbaarheid getoond, zodat gasten met een paar kliks een fiets of ander product kunnen huren en eventueel ook direct online kunnen betalen. Het bijhouden van analoge lijsten en het gebruik van verschillende systemen door elkaar is met het gebruik van onze Verhuurmodule dus verleden tijd.

verhuurmodule verhuurmodule verhuurmodule verhuurmodule verhuurmodule
verhuurmodule

Inzage beschikbaarheid

Het is belangrijk om zicht te blijven houden op de beschikbaarheid van bijvoorbeeld fietsen. In de module kun je direct zien wanneer een fiets wordt teruggebracht, maar ook of een fiets onderhoud of reparatie nodig heeft. De Technische Dienst wordt dan automatisch op de hoogte gebracht en kan aan de slag! Wanneer de fiets weer klaar is voor gebruik, verschijnt deze snel en makkelijk weer in de verhuurmodule. Ook de gasten zien dan direct weer de juiste beschikbaarheid.

Externe leveranciers
Wij begrijpen dat je misschien niet alles zelf verhuurt. Maar de verhuurmodule werkt ook voor externe leveranciers, zoals bijvoorbeeld de bootverhuur of de fietswinkel op de hoek. Via Leisurehub zijn namelijk alle systemen met elkaar gekoppeld. Zowel Leisurehub zelf als het reserverings- of verhuursysteem en die van de leverancier. Kortom; gebruiksgemak voor iedereen!

verhuurmodule-laptop-mobiel

Tariefstelling en betalingen

Het is binnen de module mogelijk om aan alle producten wisselende tarieven te koppelen. Je kunt dit bijvoorbeeld doen per seizoen, per weekend of per midweek. Gasten zien de tarieven zodra zij via de Mijn Omgeving hun reservering willen maken. Na de reservering kunnen gasten direct online  afrekenen via de koppeling met je eigen payment-provider. Wil je borg vragen voor een product, dan wordt dit automatisch bij de boeking opgeteld. Na het retourneren kun je via Leisurehub ook automatisch de borg weer terugstorten.

Hoe werkt het?

Via een persoonlijk dashboard zie je in één oogopslag alle verhuurde objecten van je bedrijf. Wanneer een fiets bijvoorbeeld moet worden gerepareerd, is dat eenvoudig aan te geven. De fiets wordt vervolgens uit de verhuur gehaald. Medewerkers van de onderhoudsdienst kunnen de beschikbaarheid ook zelf aanpassen wanneer de fiets weer is gemaakt. Ook voor gasten is de verhuurmodule handig: zij zien direct wat en hoeveel er nog beschikbaar is. Tevens kunnen zij net als bij de inschrijfmodule direct afrekenen. Het is ook mogelijk om je eigen systeem te koppelen met de Leisurehub-modules.

Verhuurmodule per jaar

€ 450,-

Duitse taal (eenmalig voor alle modules) 

€ 150,-

Betalingen en QR-codes

GRATIS

Korting 2e module

25%

Vraag offerte of een demo aan

Dit krijg je:

  • Uitgebreid dashboard met statistieken
  • Mogelijkheid tot koppeling met meerdere programma's en systemen
  • Zelf te beheren en aan te passen beschikbaarheid
  • Betaalmethodes eenvoudig toe te voegen
  • Voor jouw buitenlandse gasten ook de mogelijkheid tot vertaling in Duits, Frans en Engels
  • Verhuur altijd up-to-date
  • Hosting via externe servers
  • De privacy van gegevens wordt altijd gewaarborgd
  • 24/7 hulp bij storingen 

Bekijk hier alle tarieven van Leisurehub   

Meer klanten die onze modules gebruiken