Luana - Bos Park Bilthoven

Mijn ervaring is, dat we heel snel konden schakelen van niks naar een reserveringssysteem. Super blij mee.Het zwembad is inmiddels gesloten, daarom gebruiken we het nu niet meer. Maar mocht het volgend jaar nog op reservering gaan, of andere activiteiten met een reservering nodig zijn, dan gaan we het zeker weer gebruiken.
Alle dingen die niet duidelijk waren, waren ook snel opgelost, dus voor ons heeft het dit jaar perfect gewerkt.
Voor de gasten was het ook een makkelijke app, zelfs voor de ouderen onder ons.
Super fijn dat dit zo snel geregeld was.

Michelle - Capfun Camping De Zeumersehof

Ik ben zeer tevreden over het systeem. Het is eenvoudig in gebruik, ook voor gasten. Doordat je zelf alle activiteiten en programma’s kunt aanmaken en wijzigen kun je het systeem zelf beheren. Voor vragen of hulp konden we altijd bij jullie terecht en kwamen jullie snel met een spoedige oplossing.
Over het algemeen dus zeer tevreden.

Esmée - Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh

Het Leisurehub systeem heeft het maken van reserveringen voor onze gasten veel makkelijker gemaakt. Gasten hoeven niet naar ons toe, en kunnen vanuit hun eigen accommodatie reserveren voor veel activiteiten. Het systeem is gebruiksvriendelijk en overzichtelijk ingedeeld. Het komende seizoen zullen wij het gebruik van de Leisurehub zeker doorzetten!

Andre Licht - Camping de Hertshoorn

Het werken met de Leisurehub modules hebben wij als zeer prettig en zeker gebruikersvriendelijk ervaren. Na uitleg is het eenvoudig zelf verder in te richten en heel simpel bij te houden. Al onze medewerkers konden er direct mee uit de voeten. Zeker in de coronatijd was het een ware aanwinst om met de reserveringsmodule te werken. Deze was prima in te stellen en daar waar nodig bij te stellen.

Dit heeft ervoor gezorgd dat gasten zich voor animatie activiteiten en het zwembad op een simpele wijze online konden inschrijven, hetgeen de receptie weer flink ontlast heeft met werkzaamheden en tevens de aanloop naar de receptie hierdoor beperkt werd. Ook is het systeem goed te koppelen aan de bestaande camping reserveringen, waardoor alleen gasten zich kunnen inschrijven met het maximum aantal personen zoals dit bij ons geregistreerd staat.

In het verleden konden gasten geen fietsen vooraf bij ons reserveren, maar alleen op de dag zelf. Met de verhuur module was dit wel mogelijk en hadden we op elk moment zicht op de voorraad en konden daardoor op tijd actie ondernemen om daar waar nodig de voorraad via onze leverancier aan te laten vullen.
Al met al heel blij met de aanwinst van Leisurehub voor onszelf, maar zeker ook de toegevoegde waarde voor onze gasten.

Meer klanten die onze modules gebruiken