Alles overzichtelijk op 1 pagina

Alle gasten kunnen een eigen account aanmaken bij Leisurehub. Hiermee kunnen ze algemene informatie lezen, zich inschrijven voor activiteiten, een fiets huren of hun croissantjes voor de volgende ochtend bestellen. 
Je ziet direct wie deze persoon is, op welke plaats hij of zij staat en of er een eventuele betaling is gedaan. In zijn eigen Mijn Omgeving kan jouw gast meteen zien wat hij heeft besteld, gehuurd of gereserveerd. 

Welke informatie je ook wilt delen met je gasten, je kunt het hier allemaal kwijt! 

De Mijn Omgeving is volledig in te richten naar eigen wens en passend bij jouw park. We kunnen hier een eigen bedrijfslogo toevoegen en de basiskleuren uit de huisstijl instellen. De module is eenvoudig in gebruik, zowel voor jezelf en je collega's, maar ook voor de gasten. 

Maak je gebruik van onze Inschrijf- en/of Verhuurmodule?
Dan bieden wij de module Mijn Omgeving gratis aan! 

MO-animatieprogramma MijnOmgeving-Inschrijvingen MO-inschrijven-zwembad MO-inschrijven-tijdsblok Mijnomgeving-Bakkerij MO-bakkerij-betaling MO-faciliteiten MO-mountainbikes Mijnomgeving-Tipsomgeving MO-weeroverzicht

Benieuwd hoe "Mijn Omgeving" eruit ziet?

Mijnomgeving-Bakkerij

Je eigen app & extra modules


Eigen app in de Appstore en Google Playstore
Iedere gast kan de webapp gratis op het startscherm van zijn of haar smartphone installeren. Er komt dan een icoontje met het logo tevoorschijn en die gaat direct naar onze pagina. Het is ook mogelijk om je eigen app te krijgen in de Appstore en de Google Playstore. We zetten dan de webapp om naar een persoonlijke app die gasten kunnen downloaden. De kosten hiervoor bedragen €295,- per jaar.

Klachtenmodule
De Mijn Omgeving is nog uit te breiden met een klachtenmodule. Hierin geef je zelf aan over welke onderwerpen of afdelingen gasten klachten kunnen indienen. Daarnaast kan je de gast de mogelijkheid geven om ook een foto toe te voegen. Dit kan handig zijn bij bijvoorbeeld mankementen, zodat je jouw collega's van bijvoorbeeld de Technische Dienst kunt laten zien wat er aan de hand is. De klachten komen dan binnen in het dashboard van Leisurehub en indien gewenst kan er een mail worden gestuurd naar de juiste afdeling.

mijn omgeving bestelmodule

Bestelmodule

Deze extra module kan eveneens worden gekoppeld aan de Mijn Omgeving. Hierin kun je een onbeperkt aantal bestellocaties toevoegen, zoals de bakkerij, het restaurant, de snackbar of de winkel. Per bestellocatie stel je in welke onderdelen nodig zijn, bijvoorbeeld:

 • een eigen app voor de gasten
 • bezorgen en/of afhalen
 • minimum aantal producten
 • online afrekenen
 • tijdsblokken voor bestellingen en/of openingstijden
 • afbeeldingen

 

De gast kan dan online een bestelling plaatsen en afhalen op het gekozen tijdstip. Er zijn tijdsblokken toegevoegd om te voorkomen dat er teveel bestellingen op hetzelfde moment binnenkomen. Je bepaalt zelf de lengte van het tijdsblok en het aantal te bestellen producten.

Handig voor de keuken: zij krijgen de bestellingen online binnen. Op een eigen scherm zien ze wanneer deze afgehaald worden en zo houden ze het overzicht over de lopende bestellingen.

Hoe werkt het?

De Mijn Omgeving via Leisurehub is gemakkelijk online te beheren via je eigen inlogpagina. Je kunt zelf de koppeling maken met bijvoorbeeld het animatieprogramma, inschrijvingen of verhuurartikelen. Met de keuze van diverse add-on’s die zijn toe te voegen aan je mobiele pagina bied je de gast altijd complete en up-to-date informatie.

Mijn Omgeving per jaar 

€ 249,-

In combinatie met de Verhuur- of Inschrijfmodule 

GRATIS

In combinatie met de Programmeermodule 

€ 99,-

Duitse taal (eenmalig voor alle modules)  

€ 150,-

Add-On's:

 

Weermodule

€ 50,-

Tips uit de omgeving

GRATIS

Bestelmodule

€ 99,-

Klachtenmodule

€ 99,-

Vraag een offerte of een demo aan

Dit krijg je:

 • Een eigen app voor de gasten
 • De mogelijkheid om de Mijn Omgeving volledig zelf en naar eigen wens in te vullen
 • Standaard tips uit de omgeving en de weersvoorspelling 
 • Koppeling met onze andere modules 
 • Aan te vullen met een klachten- en bestelmodule 
 • Voor de buitenlandse gasten ook de mogelijkheid tot vertaling in Duits, Frans en Engels 
 • Pushberichten versturen aan je gasten 

 

Optionele Add-on's:

 • De Weermodule; laat 5 dagen vooruit de voorspellingen zien.
 • Tips uit de omgeving; middels een koppeling met o.a. Staatsbosbeheer kun je laten zien wat er in de omgeving te doen is.
 • De Bestelmodule; hier kun je onbeperkt restaurants en winkels toevoegen voor het bestellen (en direct betalen) van allerlei producten.
 • De Klachtenmodule; je kunt hier zelf aangeven over welke onderwerpen of afdelingen gasten klachten kunnen doorgeven.

 

Bekijk hier alle tarieven van Leisurehub   

Meer klanten die onze modules gebruiken